Weimaraners

 

Of Kyrandors Home

     
 
 

 

D-nest

2006

 

 

Na een goede vlottende bevalling is, 2 dagen eerder dan de uitgerekende datum, op zondag 23 april 2006 bij ons het 2e nest van Nova geboren van totaal 7 pups: 5 prachtige teefjes en 2 stoere reutjes uit de combinatie van Nova of Kyrandors Home met Pablo vom Werratal !

 

Gegevens dekreu:
Pablo vom Werratal
90/02  DGStB 53924

geboren: 17-11-2001
Form-/Haar-/Gesamtwert: Sg/Sg/Sg
HD-A2

WG 1, WF 1, VJP 65, VGP 303/1 ÜF

 

Pablo is een mooie uitgebalanceerde duitse weimaranerreu, met een vrolijk en open karakter waar wij als een 'blok' voor gevallen zijn.

Pablo wordt door zijn eigenaar in Duitsland veel ingezet voor nazoek op de jacht aan de Moezel. Daarbij gaat het vooral om wilde zwijnen. Daarnaast blinkt Pablo ook uit op zijn diverse jachteigenschappen wat blijkt uit de VGP-uitslag waarbij hij met 303 punten 1e werd. Wat een fantastische prestatie is ! Maar naast een uitstekende jachthond is Pablo ook een hele lieve en aanhankelijke hond, die in huis een gezellige vriend is voor iedereen.

 

Nova kon het bij de 1e kennismaking met Pablo gelijk goed met Pablo vinden en begon meteen met hem te spelen, wat uniek is voor Nova omdat zij zeer selectief is in haar 'vrienden'. Zij speelt eigenlijk per definitie enkel en alleen met moeder Kyra en een aantal honden die zij goed kent. Dat Nova dus meteen met Pablo ging spelen gaf ons een héél goed gevoel. Zij vond Pablo dus ècht héél leuk !

Dat er dus een goede 'klik' is tussen Nova en Pablo stond voor ons danook gelijk vast en vonden wij helemaal fantastisch en voor ons een 'must' ! Ook qua lichaamsbouw, hoofd en type vinden wij Pablo een prachtige combinatie vormen met Nova ! Ze passen o.i. danook prima bij elkaar !

 

De reuen:

Djoppe Of Kyrandors Home

Dizmo Of Kyrandors Home

 

De teven:

Dali Of Kyrandors Home

Dahna Of Kyrandors Home

Djade Of Kyrandors Home

Dayna Of Kyrandors Home

Dzinny Of Kyrandors Home

 

 
 
Weimaraners Of Kyrandors Home || Dieze 85 || 5061 NW Oisterwijk || Tel. 013 - 5234550 || www.ofkyrandorshome.nl